mandag den 15. november 2010

Møde 15/11 2010 af Susanne

I dag mødes vi alle i gruppen inde på skolen. Vi blev enige om at får etableret et møde med Nørrevangsskolen og der vil vi lave et interview med pædagogerne. Vi vil forberede spørgsmålene inden vi tager derop. Vi har skrevet forskellige ord/emner op, som vi vil komme ind på i vores rapport. Social arv, samfund, stigmatisering, tværprofessionelt samarbejde, inklusion og eksklusion.
Vi har fordelt tingene imellem os:

Susanne = Social arv, stigmatisering
Dorte = Samfund
Emir = Normalitetsbegrebet, inklusion og eksklusion
Carsten = tværprofessionelt samarbejde
Til markedsdagen vil vi arbejde ud fra pædagogisk perspektiv.

Tirdag vil vi forsøge at få lavet spørgsmål til vores interview. Vi regner med at blive til klokken to tirsdag og så mødes igen mandag, hvor vi har studietid igen.


Vi har lavet en problemformulering, men det er ikke sikkert det bliver den endnu. Men så er vi da på vej.
Hvordan kan pædagoger arbejde med inklusion i folkeskolen med etniske, når det samfundsmæssige perspektiv skal varetages?

1 kommentar:

  1. Hej Susanne, Dorte, Carsten og Emir

    Godt er kommet i gang men jeg må opfordre jer - Dorte, Carsten og emir - om at begynde at skrive på bloggen også, så det ikke ender med at blive Susannes blog - I kan f.eks. alle 4 skrive jeres forforstålese om emnet ind her på bloggen, noget om hvilke elementer fra CKF´erne I særligt vil fokusere på - hvordan passer de med de ord/emner I har valgt ud jvf. tema 3 papiret? I forhold til jeres problemformulering er I godt på vej den skal justeres en lille smule - særligt i forhold til selve kulturmødet jvf. tema 3 papiret. Det vil i den sammenhæng være relevant at I får skrevet om kultur og integration her på bloggen ligesom jeres menneske- og samfundssyn bør beskrives - husk som jeg sagde til introen og som står i tema 3 papiret at bloggen skal være langt mere fyldig en selve rapporet på 5 sider så der skal stå en hel del her på bloggen for at I kan uddrage ca. 5 sider af denne. Og for at I ikke til sidst står med en stor arbejdsbyrde så vil jeg opfordre jer til at fordel skrive arbejdet jævnt fordelt over de uger I har tilbage. - Skriv spørgsmål til mig hvis I har brug for vejledning
    God arbejdslyst :-)
    Hilsen Susanne

    SvarSlet